Перейти до публікації

Фонд підтримки ВПО шукає партнерів


Alona

Рекомендовані повідомлення

ГО «Волонтерський центр «Перемога» в м. Бориспіль забезпечує підтримку внутрішньо переміщених осіб (яких у громаді 14 000 осіб) одягом, продуктами, допомагає мамам з дітьми засобами гігієни, соціально незахищеним категоріям людей (багатодітним родинам, людям 3 інвалідністю, похилого віку) продуктами та ліками, військовим різних підрозділів для зміцнення оборони країни.

На сьогодні фонд має багато потреб та запитів, потребує посильної допомоги у фінансовій підтримці даних категорій людей.

3 початку війни «Волонтерський центр «Перемога»  здійснює волонтерську діяльність з метою залучення благодійних внесків на потреби постраждалих від війни, внутрішньо переміщених осіб, соціально вразливих категорій населення, забезпечення засобами захисту та іншою провізією захисників Бориспільської міської територіальної громади.

Фонд шукає бажаючих допомогти їм та стати партнером. Контакти фонду та реквізити для допомоги можна знайти на їх офіційному сайті тут.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете опублікувати повідомлення зараз, а зареєструватися пізніше. Якщо у вас є акаунт, увійдіть в нього для написання від свого імені.

Гість
Відповісти в темі...

×   Вставлено в вигляді відформатованого тексту.   Вставити у вигляді звичайного тексту

  Дозволено не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудоване.   Відобразити як посилання

×   Ваш попередній контент був відновлений.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставити зображення безпосередньо. Завантажте або вставте зображення за посиланням.

×
×
  • Створити...