Перейти до публікації

Т.Олена

Користувач
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    1

Усі публікації користувача Т.Олена

  1. Не буду стверджувати за 30 туристичних днів. Можливо і помиляюсь. Уточнюйте на сайті Посольства України в Королівстві Іспанія,
  2. Авто може без розмитнення знаходитись і 10 років ( на стоянці))). Тільки їздити на ньому можна лиш 213 днів (з моменту отримання ТІЕ). Якщо турист - то лиш 30 днів можна їздити. Один рік дається на пільгове розмитнення. Пільгове. Через рік розмитнення по загальній процедурі з оплатою усіх податків. Якщо у вас пройшло 213 днів з моменту отримання ТІЕ ви не маєте права їздити на українських номерах. Але якщо приїхав «свіжий» українець він має право їздити на вашій машині. Якщо турист - то 30 днів, якщо з ТІЕ- то 213. Дні рахуються не по машині, а по водію.
  3. Потрібна Modelo 06. Для пільгового розмитненння - ТІЕ, прописка іспанська з 2022 року (не раніш), ваше проживання не більше року. (Через рік проживання і і прописки розтаможка по повній).
  4. Скажіть, будь ласка, якщо я була раніш прописана в Іспанії до 2020 року, потім півтора року не прописана, а в 2022 прописана знову в Іспанії, то чи можу я розраховувати на пільгове розмитнення? ( Проживала, працювала і сплачувала податки завжди в Україні). Запитувала у різних посередників - одні кажуть - можу, бо рік до 2022 не була прописана в Іспанії. Інші кажуть - ні - по першій прописці. Порадьте хестора, будь ласка.
  5. Чи може хто порадити до кого можна звернутись за допомогою в розмитнені авто в Іспанії?
  6. Дякую за чудову покрокову інструкцію. Скажіть, будь ласка, якщо я була раніш прописана в Іспанії до 2020 року, потім півтора року не прописана, а в 2022 прописана знову в Іспанії, то чи можу я розраховувати на пільгове розмитнення? ( Проживала, працювала і сплачувала податки завжди в Україні). ТІЕ отримала в березні 2022
×
×
  • Створити...