Перейти до публікації

Tetiana P

Користувач
  • Публікації

    7
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Tetiana P

  1. Добрий день! Потребую Вашу консультацію по наступному питанні: моя сестра виїхала до Польщі після 24.02. Там подала на карту побуту (не Pesel), тимчасового захисту не просила. Ми з мамою живемо в Німеччині. Сестра хотіла б до нас переїхати. Вона може відмовитись від карти і просити тимчасовий прихисток в Німеччині?
  2. Tetiana P

    Социальная помощь

    Добрий вечір! Прошу Вашої консультації: 17.04.22. -дата в'їзду в Німеччину. 25.04- зареєструвалися в Burger Buro і получили прописку. 10.05.22- здали відбитки пальців, заповнили всі документи на соціальну допомогу, додали по e-mail ксерокопії прописки, іноземних паспортів та банківські рахунки в Sparkasse. 25.05.22- отримали відповідь, що наші документи в процесі обробки, а 01.06.22- Sozialamt за Вас більше не відповідає, Ви перейшли в Jobcenter. У період з 17.04-31.05 не отримали жодних виплат від Sozialamt. Всі документи були заповнені і передані вчасно. Є шанс отримали допомогу за травень?
  3. Tetiana P

    Ищу / предоставляю жильё

    Добрий день! Терміново шукаю житло в місті Northeim. Сім'я з 4 чоловік- двоє дорослих і 2 дітей.
  4. Добрий день! Ми звернулися в Sozialamt, нам сказали, що з 01.06.22 нами буде опікуватися Jobcenter і доречніше вже звернутися до них, оскільки вони вже все передають. Який алгоритм оформлення житла? Спочатку необхідно заключити договір з орендатом, а вже потім подати на затвердження чи навпаки? У випадку, якщо не затвердять, що відбувається з договором?- доведеться платити самостійно?
  5. Добрий день! Підкажіть, будь ласка, який алгоритм оформлення соціального житла з 01.06.22? Цим з червня буде займатися Jobcenter? Спочатку необхідно підписати контракт з орендатором і потім подати на погодження в Jobcenter? Як це працюватиме? Заздалнгідь дякую!
  6. Добрий вечір! Дуже потрібна Ваша допомога. Приїхали в Німеччину до родичів, вони нас зареєстрували в себе вдома (прописали). Тому не зверталися за допомогою до волонтерів, про що дуже пожалкували. Обставини склалися таким чином, що нам терміново потрібно соціальне житло. Як нам діяти в даній ситуації? Існує можливість анулювати реєстрацію і отримати житло від Sozialamt? Заздалегідь дякую за підтримку.
×
×
  • Створити...