Перейти до публікації

Nataly Nataly

Користувач
  • Публікації

    5
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Nataly Nataly

  1. Дякую! Статтю прочитала, щодо мої прав все зрозумило, діють до 31/12/22, а потім треба лтримати польські. А що з самим авто, чи треба його перереєструвати на польські номери через 90 днів з дати ввозу його в Польщу або можна до 24/08/2023 їздити на українських номерах?
  2. Добрий день. Знахожусь в Польщі зі своїм авто на укр.номерах. Оформила песель. Чи може авто бути зі мною до 24. 08. 2023 ? Чи через 90 днів з дати в’їзду авто я повинна його вернути в Україну або якось перереєструвати в Польщі?
  3. Дякую! Можете більш детально пояснити, які саме документи мені треба оформити? Мені видали аркуш А4 із зазначенням мого номеру Pesel та червоною печаткою Status Ukr. Цього документу достатньо? Чи треба ще свідоцтво по статус тимчасового захисту отримати?
  4. Добрий день. Якщо оформили в Польщі статус тимчасового захисту та Pesel Ukr, чи можна в період 18 місяців знаходження в Польщі на декілька днів виїхати в Україну (чи інші країни, що не в Європейській Унії), та повернутись обратно в Польщу? Чи не буде в цьму разі втрачено тимчасовий захист в Польщі? Чи можна придбати в Польщі вживане авто та зареєструвати його на себе щоб користуватись їм в Польщи на протязі 18 місяців?
  5. Здравствуйте. В Польшу въехали через Румынию, не прямо из Украины. Можем ли в Польше оформить европейскую защиту с правом проживания 18 месяцев ? Обязательно ли нужно оформлять песель?
×
×
  • Створити...